Lisede dehşet

Liseli Gülsen K., 3 gün uzaklaştırma cezası aldığı okuluna gelerek üçüncü kattan atlayıp ölmek istedi. Beton zemine düşen ve iki ayağı da kırılan genç kız, hastaneye kaldırıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mayıs 2013 Güncelleme 11 Mayıs 2013, 02:22
Lisede dehşet

İÇİNDEKİLER

İzmir Karabağlar Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde dehşet dolu anlar yaşandı. Dün sabah 15 yaşındaki 9. sınıf öğrencisi Gülsen K., uzaklaştırma cezası aldığı okuluna gelerek 3. kat penceresinden kendini boşluğa bıraktı. Beton zemine düşen genç kızın ayakları kırıldı. Hastaneye kaldırılan Gülsen K.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Polis, genç kızın atladığı sınıfta bıraktığı annesine yazılmış intihar notunu buldu. Gülsen K.'nin, 20 gün önce okul dışında arkadaşıyla başka bir grupla kavga ettiği, iki grubun mahkemelik olduğu öğrenildi. Bir kızın cep telefonunun kaybolması sonrası gasp suçlamasıyla 7 arkadaşıyla ifade veren Gülsen K.'nin, okuldan da 3 gün uzaklaştırma cezası aldığı ortaya çıktı.

NOT BIRAKTI
Gülsen K. bıraktığı mektupta, 'Kendimi çok yalnız hissediyorum. Dizine yatıp ağlamayı, boynuna sarılmayı o kadar çok istiyorum ki. Bütün arkadaşlarım bana sırt çevirdi. Sana çok ihtiyacım var anne. Ben yanlış bir şey yapmadım" yazdı.


Fatih ŞENDİL