Kızlık yaktı

Bıçaklı iki genç, kapıda sohbet eden İki komşudan birinin 3 bileziğini gasp etti. Zanlılar şans eseri yakalandı. İfadeler alınırken kızlık soyadı, planı deşifre etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mart 2013 Güncelleme 07 Mart 2013, 00:00
Kızlık yaktı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Zeytinburnu'nda Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Zeytinburnu ekipleri, durdurdukları 2 şüphelinin ellerindeki poşette 3 bilezik ve iki bıçak buldu. Sorguya alınan M.A.G. (17) ve M.İ.A. (18) bıçakla bizekleri gasp ettiklerini söyleyerek polisleri adrese götürdü. Olayın meydana geldiği adrese saldırganlarla birlikte giden polis, bilezikleri kolundan bıçak zoruyla gasp edilen Muazzez Ş. ve ona sarılarak teselli eden komşusu Z.Y. ile karşılaştı. Muazzez Ş. saldırganları teşhis ederek bileziklerini bıçak zoruyla gasp edildiğini söyledi.

TANIK GELDİ SANIK OLARAK ÇIKTI
Muazzez Ş., komşu Z. A. ve 2 saldırgan karakola götürüldü. Komşunun tanık olarak ifadesi alınırken Z.A.'nın kızlık soyadının ve doğum yerinin saldırganla aynı yer olduğu belirlenince büyük plan ortaya çıktı. Gasp edilen komşusuna sarılarak teselli eden Z.A.'nın saldırganlardan M.A.G.'nın öz ablası olduğu ve gaspı planladığı anlaşıldı. Tanık olarak girdiği polis merkezinde sanık olan abla Z.A. ve 2 gaspçı adliyeye sevk edildi.

Deniz DERİN