Umre patrondan
takvim.com.tr
takvim.com.tr
Kaynak GAZETE

Umre patrondan

Bilal Şahin, 150 işçisini gruplar halinde Umre'ye gönderdi. Masrafları cebinden ödedi. 'Halka hizmet Hakk'a hizmet' diye konuştu.

Yozgatlı işadamı Bilal Şahin, örnek bir uygulamaya imza attı. İşadamı, fabrikalarında çalışan 150 işçisini gruplar halinde Umre'ye gönderdi. Tüm masrafları da cebinden ödedi. Dün de ikinci grup, yolculuk için fabrika önünde toplandı. İşadamı Bilal Şahin de yolculama törenine katıldı.
'ALIN TERİ ÖNEMLİ'
İşçilerinin ardından dua eden işadamı, halka hizmetin Hakk'a hizmet olduğunu söyledi. Şahin, şunları kaydetti: "Peygamberimiz, 'İşçinin ücretini alın teri kurumadan ödeyiniz' diye buyurmuştur. İşçilerimiz kutsal topraklara gitmek istiyordu fakat maddi açıdan durumları buna el vermiyordu. Biz de onların isteklerini ve hayallerini yerine getirdik."
GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN