Dört nala baskın

Adana Hipodromu'na 750 polisle şafak vakti baskın yapıldı. Helikopterin de havadan destek verdiği operasyonda narkotik köpekleri adeta hipodromun altını üstüne getirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Şubat 2013 Güncelleme 03 Şubat 2013, 01:43
Dört nala baskın

İÇİNDEKİLER

Adana Hipodromu'na filmleri aratmayacak bir baskın düzenlendi. Adana Emniyet Müdürlüğü, aralarında özel harekat timlerinin de bulunduğu 750 polisle Adana Hipodromu'nu basarak, narkotik köpekleri eşliğinde arama yaptı. Halkın yoğun olarak gittiği yerlere şafak vakti baskın yapmaya devam eden Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin adresi bu kez hipodrom oldu. Daha önce 2-3 kez baskın yapılan ve uyuşturucu madde bulunan hipodroma bu kez emniyet kalabalık bir ekiple gitti.

HİPODROMDA KUŞ UÇURTULMADI
Helikopterin de havadan destek verdiği operasyonda, narkotik köpekleri eşliğinde hipodromun her yeri didik didik arandı. Özel eğitimli köpekler, özellikle atların ve seyislerin bulunduğu bölümlerde uzun süre arama yaptı. Sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen baskını hipodromdaki görevliler şaşkınlıkla izledi. Aramalarda uyuşturucu madde ya da suç unsuruna rastlanmadı. Önceki baskınlardan dolayı hipodromda asayişin yerinde olduğu belirlendi.