Sunrooftan ölüme uçtu

LPG yüklü tankerin sürücüsü direksiyon başında uyuyunca önde giden jipe çarpıp yolun dışına çıkardı. Sürücünün yanında oturan eşi sunrooftan uçarak hayatını kaybetti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ocak 2013 Güncelleme 27 Ocak 2013, 00:00
Sunrooftan ölüme uçtu

İÇİNDEKİLER

İstanbul TEM Otoyolu Ankara istikameti Ümraniye mevkiinde saat 02.00 sıralarında görenleri hayrete düşüren bir kaza meydana geldi. Lüleburgaz'da oturan Alem Tiryaki sömestr tatilini geçirmek için eşi Beyhan Tiryaki (44), oğlu Sefa Onur, ablası Asiye Işın ve yeğeni Hakan Işın'ı yanına alarak memleketleri Ordu'ya doğru yola çıktı. TEM Otoyolu Ümraniye mevkiine gelen Tiryaki'nin kullandığı araca LPG yüklü TIR'ı ile gitmekte olan 34 yaşındaki Taner Çelik arkadan çarptı.

TAVANDAN FIRLADI
Cipinin kontrolünü kaybeden Alem Tiryaki yeşillik alana çıktı. Ardından da su kanalına girdi. Sürücü Tiryaki ile cipin arkasında oturan oğlu, ablası ve yeğeni kazayı yaralı olarak atlattı. Ön tarafta oturan 2 çocuk annesi Beyhan Tiryaki Sunrooftan (açılır kapanır tavan) uçtu. Yeşillik alana çakılan Beyhan Tiryaki olay yerinde hayatını kaybetti. TIR sürücüsü Taner Çelik ise polis tarafından gözaltına alındı. Çelik'in polise verdiği ilk ifadesinde direksiyon başında uyuduğunu söylediği belirtildi.

KEMER TAKMADI
Beyhan Tiryaki emniyet kemerini takmayınca sunrooftan fırladı. Yere çakılan Tiryaki yaşamını yitirdi.



Barış SÖZAL