Şifre ajanda!

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Çağatay Ulusoy ve Selin Boronkay, 'yer temini' ile suçlandı. Torbacıların ajandasındaki bilgiler ise ünlüleri yaktı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ocak 2013 Güncelleme 27 Ocak 2013, 02:19
Şifre ajanda!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Narkotik polisi tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ünlüler hakkında şok gerçekler ortaya çıktı. Zanlılar arasında bulunan aktör Çağatay Ulusoy ile menajeri Selin Boronkay'ın uyuşturucuya yer temin etmekle suçlandığı öğrenildi.

'BİRLİKTELER' İDDİASI
Ayrıca ikilinin, son zamanlarda aşk yaşamaya başladıkları da iddia edildi. Polisin ise zanlıları, 9 aydır takip ettiği belirtildi. Şişli Kuştepe merkezli bir çetenin, ünlü isimlere uyuşturucu sattığı ve şebeke liderinin de Mehmet Çalıkıran olduğu kaydedildi. Daha çok esrar ve kokain satışı yaptığı belirlenen çetenin, müşterileri arasında üniversitelilerinin de bulunduğu öğrenildi. Şebeke üyelerinin birinin evindeki ajandada, gözaltına alınan oyuncuların bazılarının isimlerinin olduğu ve bu ünlülerin bazılarının ne zaman, ne kadar uyuşturucu aldıklarının kaydının tutulduğu öne sürüldü.

TÖVBE ETTİLER
Öte yandan gözaltına alınan sanatçılarının, polise ifade verirken "uyuşturucuya tövbe ettikleri" de belirtildi. Ünlüler, "Bu illeti kullanmaya yakın arkadaş çevresinin özentisi ile başladık" dedi...

EVLERiNDE BULUNDU!
Sanat dünyasına bomba gibi düşen uyuşturucu operasyonu, 9 ay önce başladı. Teknik ve fiziki takipte 400 polis görev yaptı. Ardından yaklaşık 50 adrese operasyon yapıldı. Çağatay Ulusoy'un evinde 4,5 gram esrar, Selin Boronkay'ın evinde de 10 gram esrar ve bir miktar Bonzai bulunduğu iddia edildi. 2011 Türkiye güzeli Gizem Karaca'nın evinde ise esrar öğütücü ele geçirildi.

BU DA POLiSiN YOLU...
Emir'in Yolu dizisiyle ünlenen Çağatay Ulusoy, yine aynı dizinin oyuncusu Gizem Karaca, menajer Selin Boronkay ve çok sayıda ünlü isim için polis, ek gözaltı süresi istedi. Zanlıların, bugün adliyeye sevk edileceği belirtildi. Bu arada aynı operasyonda gözaltına alınan Selen Seyven ise dün serbest bırakıldı.

Ferit ZENGİN