Testereli sapık

Galeri sahibi genç, facebook'ta tanıştığı lise öğrencisini uyuşturucuya alıştırdı. Ayrılmak isteyince de testereyle tehdit etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2012 Güncelleme 31 Ekim 2012, 00:00
Testereli sapık

İÇİNDEKİLER

İstanbul' da galeri sahibi A.U., liseli Ş.K.'ya tecavüz ettiği ve uyuşturucuya alıştırdığı suçlamasıyla tutuklandı. İddiaya göre Bakırköy'de genç kızla tanışan galerici, Facebook üzerinden arkadaşlıklarını sürdürdü. İkili dışarıda da buluştu. Lüks otomobillerle gezen galerici, arkadaş grubuyla gece kulübünde eğlendikten sonra genç kızı Fatih'teki bir arkadaşının evine götürdü. Galerici, önce genç kıza tacizde bulundu, ardından uyuşturucu verip tecavüz etti. Daha sonra genç kızı çıplak fotoğraflarını ailesine göstermekle tehdit edip uyuşturucuya alıştırdı ve birlikte oldu. Sonunda genç kız A.U.'nun işyerine gitti ve ayrılmak istediğini söyledi. Galerici, elektrikli testereyi çıkarıp, genç kızı öldürmekle tehdit etti. Genç kızın çığlıklarını duyan komşuları polise haber verince galerici gözaltına alındı.

AİLEYE VERİLMEDİ
Mahkemeye çıkarılan A.U. kendisine iftira atıldığını söyledi ama cezaevine gönderildi. Ş.K. ise ailesine verilmedi. Sosyal Hizmetler yurduna yerleştirildi.