Çeyiz düzdü

İstanbul'un sultanı, gitmeden önce alışverişini yaptı. Eski bir İstanbullu olan sevgilisi Patrick Mouratoglou ile evliliği düşünen Serena, Kapalıçarşı'dan beş halı aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2012 Güncelleme 31 Ekim 2012, 00:00
Çeyiz düzdü

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da düzenlenen ve sezonun en iyi sekiz raketinin katıldığı Kadınlar Sezon Sonu Tenis Turnuvası'nı rakiplerine set bile vermeden kazanan Serena Williams dün İstanbul'i terk etti. 31 yaşındaki ABD'li raket gitmeden önce Kapalıçarşı'ya giderek alışveriş yaptı. Bir halı dükkanına giren Serena yüzlerce halıya baktıktan sonra "Kafam karıştı daha fazla göstermeyin" dedikten sonra beş tane halı seçti. İki tane 8 metrekare, bir tane 10 metrekare ve iki de 3 metrekarelik halı seçen Serena bir de yolluk beğendi. Şampiyon tenisçinin beğendiği halılar 137 bin 500 dolar ederken, sıkı pazarlık yapan Serena beş halı için 68 bin 750 dolar ödedi. Ödemeyi çekle yapan Serena alışveriş sırasında üç Türk kahvesi içti.

NE BULDUYSA YEDİ
Kahvelerin yanında badem, antepfıstığı, muz, elma, mandalina, fındıklı fırında sütlaç gibi ikramları da yiyen Serena "Sevgilim Patrick, İstanbul yemeklerinin çok güzel olduğunu söylemişti. Turnuva sırasında hiçbirini yiyemedim ama şimdi doyasıya yedim. Hepsi çok güzeller" diye konuştu. Annesi Oracane ile beraber geldiği alışverişten dönen Serena daha sonra hazırlanıp Atatürk Havalimanı'nın yolunu tuttu. Kız kardeşi Venüs ile yapacağı gösteri maçı için Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle dün öğlen saatlerinde Nijerya'nın başkenti Lagos'a uçan Williams, ilk kez geldiği İstanbul'u çok sevdiğini ifade ederek "Her şey harikaydı. Kısa zaman sonra tekrar gelmeyi umuyorum" dedi.

EVLİLİK YOLUNDA
Eski bir İstanbullu olan tenis antrenörü Patrick Mouratoglou ile beraber çalışan ve aşk yaşayan Serena Willams, sevgilisiyle şimdilik evlilik konuşmadıklarını ama ileride bunu düşünebileceklerini söyledi. İstanbul'daki şampiyonluk sonrası bir gösteri maçı için Nijerya'ya giden Serana "Nijerya sonrası Patrick ile beraber Mauritius Adaları'na tatile gideceğiz. Altı ay önce bir bikini aldım ve hala onu giymeye fırsatım olmadı. Patrick ile çalıştığımdan beri çok formdayım ve bu yorucu dönem sonrası denize girmeyi iple çekiyorum. Patrick'e kalsa bana tatilde de idman yaptıracağını söylüyor ama çok bekler" dedi.