Ata'nın en sevdiği yemeklerle kutlama

Cumhuriyet'in 89'uncu kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. For Seasons Hotel Bosphorus da, bu özel günde Ulu Önder Atatürk'ün en sevdiği yemekleri mönüsüne taşıdı. Baş aşçı Mehmet Gök'ün hazırladığı mönüde kavun ve dereotlu bakla fava ile İzmir usulü enginar dolması da yer alıyor. Ispanaklı gül böreği, patlıcanlı hünkar beğendi, etli bamya ve güveçte kuru fasulye de, misafirlere ikram edilecek.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.