Kaş güzeli

Erzurum'da bir güzellik merkezinin açtığı "kaş tasarım birimi" Doğu Anadolu'nun yeni gözdesi oldu. Doğulu kadınların bir numaralı tercihi ise Ebru Gündeş'in kaşları

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Eylül 2012 Güncelleme 05 Eylül 2012, 00:00
Kaş güzeli

İÇİNDEKİLER

Güzelliği, cilt bakımı ve makyajıyla her zaman kadınların kıskandığı bir isim olan Ebru Gündeş, artık kaşları da örnek alınan isim haline geldi. Aynı zamanda estetik uzmanı olan Tent Güzellik ve Bakım Merkezi sahibi Nahide Doğan, Erzurum ve çevre illerden gelen Doğulu kadınların büyük çoğunlukla Ebru Gündeş'in kaşını örnek aldığını söyledi. Belirli dönemlerde kaş şeklini değiştiren ünlü sanatçının kadınların her zaman gözdesi olduğunu ifade eden Doğan, "Merkezimiz içerisinde özel olarak oluşturduğumuz kaş tasarım birimiyle, Doğu Anadolu Bölgesi'ne yeni bir hizmet portföyü kazandırdık. Oluşturduğumuz envanterle, Avrupa ve Orta Asya'da yaşayan hanımların kaşlarını bir araya getirdik. Burada doğu kültürüne münhasır kaşların tasarımını da yapıyoruz. Bu nedenle burayı bir 'Kaş Hastanesi'ne benzetiyoruz." dedi.

HER YÖREDEN MÜŞTERİ
Doğan, müşterilerinin ağırlıklı olarak Erzurumlu kadınlar olduğunu ancak bir çok Doğu ilinden de merkezlerine kadın müşteriler geldiğini belirterek, "Kadınlar onlarca kaş örneğinin bulunduğu katalogda en fazla Ebru Gündeş'e benzemek istiyorlar. Onun kaşlarını örnek alıyorlar. Biz de ona göre tasarım yapıyoruz. Müşterilerimizin kaşını, ünlü sanatçının kaşı gibi yapıyoruz. Onun dışında Gülben Ergen ve Sibel Can'ın kaşları da beğenilip rağbet görüyor" dedi.

Sinan AYDIN