Kardeşi için canını verdi

Ayrı yaşayan eşlerin bayram ziyaretinde kavga çıktı. Damat iki kardeşiyle birlikte saldırp kan döktü. Bu sırada kız kardeşini korumak için araya giren abla, göğsünden bıçaklandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2012 Güncelleme 21 Ağustos 2012, 00:00
Kardeşi için canını verdi

İÇİNDEKİLER

İzmir Konak'ta Hatice Karadağ, bir süredir anlaşamadığı eşi Ali Karadağ'ı terk ederek baba evine döndü. Bayramın birinci günü 28 yaşındaki Ali Karadağ, hem barışmak hem de bayramlaşmak için yanına iki kardeşini de alıp kayınpederinin evine gitti. Burada çıkan tartışmada Ali Karadağ ve kardeşleri 25 yaşındaki Ömer Karadağ, 22 yaşındaki Ahmet Karadağ ile ev sakinleri arasında bıçaklı kavga çıktı. Bu sırada yine bayram ziyareti için orada bulunan Fatma Karadağ'ın ablası Menice Kutlucan, kardeşini saldırıdan kurtarmak için araya girdiği anda göğsünden bıçaklandı. Kutlucan'ın eşi Hüseyin Kutlucan ve Fatma Karadağ da yaralandı. Kanlar içerisinde yere yığılan Menice Kutlucan, kaldırıldığı Tepecik Eğitim Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Aynı hastanede tedavi altına alınan eşinin sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi.

KIZLARDAN KISKANDI
Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri Ali Karadağ, Ömer Karadağ ve Ahmet Karadağ'ı gözaltına aldı. Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen ve susma haklarını kullanan zanlılardan ilk belirlemelere göre, Ömer Karadağ'ın Menice Kutlucan'ı öldüren bıçağı kullandığı tespit edildi. Üç zanlı işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyet müdürlüğü çıkışında konuşan Ali Karadağ, pişman olmadığını söyleyerek, "Karım beni diğer kızlardan kıskandığı için tartışıyorduk. İşlerim de bozulunca ayrı yaşamaya başladık. Dün de barışmak ve bayramlaşmak için gittik, bize küfür edince tartıştık. Cinayeti de kardeşim işledi" dedi.