Kampüste tıpçıları ezdi

Babasının otomobiliyle, üniversite kampüsünde başka bir otomobille yarışan 16 yaşındaki ehliyetsiz lise öğrencisi, 2 tıp öğrencisine çarptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Aralık 2011 Güncelleme 22 Aralık 2011, 01:34
Kampüste tıpçıları ezdi

İÇİNDEKİLER

Kayseri'de 16 yaşındaki lise öğrencisi Galip K., önceki akşam ehliyeti olmamasına rağmen babasına ait otomobili alarak gezmeye çıktı. Erciyes Üniversitesi Kampüsün'e giren Galip K, iddiaya göre başka bir araçla yarışmaya başladı. Ancak eğitim fakültesinin yanında bulunan köprünün girişinde otomobilin kontrolünü kaybedince, okuldan çıkan ve evlerine gitmek üzere yürüyen Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencileri Hakan Coşkun (20) ve Tuğba Deveci'ye (20) çarptı. Çarpmanın etkisiyle köprüden aşağı düşen öğrencilerden Hakan Coşkun olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Tuğba Deveci ise kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Tuba Deveci tedavisi sırasında hep Hakan Coşkun'u sordu. Ailesi ve hastane çalışanlarının Coşkun'nun durumunun iyi olduğunu söyleyerek teselli etmeye çalıştığı genç kız, "Onda bir şey olmasa gelirdi. Arkadaşıma ne oldu?" dİiyerek feryat etti

OTOMOBİL DE ASKIDA
Demir korkulukları deviren otomobilin askıda kaldığı kazanın ardından ehliyetsiz lise öğrencisi polisler tarafından gözaltına alındı. Oğlunun acı haberini alan anne Feride Coşkun ise sinir krizleri geçirdi. Küçüklüğünden beri doktor olmayı hayal eden ve bu idealini gerçekleştirmek için tıp fakültesini kazanan ancak mezun olamadan trafik canavarı kurbanı olan oğlunun "Annecim sana ne olursa olsun ben bakacağım" dediğini anlatan acılı anneyi, doktorlar sakinleştirilmeye çalıştı. Galip K.'nın üniversite kampüsüne başkasının kartıyla girdiği tespit edildi.

Necati ÇİÇEK