İbo'dan sürpriz nikah

İbrahim Tatlıses, kendisinden 30 yaş küçük Ayşegül Yıldız ile tedavi olduğu hastanede evlendi. İbo'nun nikahında torunları da vardı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2011 Güncelleme 28 Eylül 2011, 02:33
İbo’dan sürpriz nikah

İÇİNDEKİLER

Uğradığı silahlı saldırının ardından halen tedavi sürecinde olan İbrahim Tatlıses, şaşırttı! Hayatına birçok kadın giren İbo, ikinci evliliğini dün akşam sürpriz bir şekilde yaptı. Ünlü sanatçı, saat 21.00'de 12 yıllık sevgilisi Ayşegül Yıldız ile evlendi. Mustafa Sarıgül'ün kıydığı nikahın şahitleri; Fatih Terim ile Yüksel Çağlar'dı.

'EN BÜYÜK AŞKIMSIN'
Maltepe Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin VIP Salonu'nda kıyılan nikaha sadece çiftin çok yakın dostları katıldı. Kır saçları ve siyah takım elbisesiyle dikkat çeken İbrahim Tatlıses, nikahtan sonra Ayşegül Yıldız'a, "Seni sonsuza dek seveceğim. En büyük aşkım sensin" dedi.
Bu arada çiçeği burnunda evliler, nikahtan sonraki ilk gecelerini kendileri için hazırlanan özel odada geçirecekler.

SÜRPRİZ NİKAHIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

BAŞBAKAN'A KULAK VERDi
magazinoteli.com'a açıklama yapan İbrahim Tatlıses, şunları söyledi: "Sayın Başbakanımız, beni ziyaretinde bir yuvam olması gerektiğini ima etti. Bu ima, düşündüğüm bir yuvayı gerçekleştirmeme sebep oldu. Ülkemizin durumu müsait olmadığından mütevazı bir tören yaptık."

TUNA KRİZ GEÇİRDİ
İbo'nun hayat arkadaşı Derya Tuna ile oğlu İdo, tepkili. Tuna, sinir krizi geçirirken; İdo; "Babamın kiminle, nasıl ve niye evlendiği umrumda bile değil" dedi.

Tatlıses'in eski sevgilisi Asena, düğün saatinde sahnedeydi. Asena, şöyle konuştu: "Ne yaptığı umrumda değil, nikah da beni ilgilendirmiyor."

Şarkıcıdan Melek Zübeyde adlı bir kızı olan Perihan Savaş, "İki kişi birbirini sevip evlenmiş, umarım mutlu olurlar" dedi.


Ufuk ÖZCAN