Cat woman!

Ankara'da kedi tutkunu bir kadın, dairesini kedilere tahsis etti. Apartman yöneticisi de ağır koku nedeniyle kedilerin evden atılması için, dava açtı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2011 Güncelleme 28 Eylül 2011, 00:00
Cat woman!

İÇİNDEKİLER

Ankara'daki Atatürk Bulvarı'nda bulunan bir apartman dairesi, tarihi davaya konu oldu... Gölören Öç adlı kadın, sahibi olduğu 9 nolu daireyi kedilere tahsis etti. 35'i aşkın kedinin yaşadığı daireyi aralıklarla ziyaret eden Gölören, her birine özel yiyecekler götürdü.

KEDİLERİN SUÇU NE!
Son dönemde yeterli temizliğin yapılmaması nedeniyle çok ağır bir kokunun bütün apartmana yayılması, diğer dairelerde oturanları çılgına çevirdi. Apartman yöneticisi Sinem Köymen de avukatı Hüseyin Baran aracılığıyla Ankara 7. Sulh Hukuk Mahkemesi'nde dava açarak, binanın 9 numaralı dairesindeki kedilerin mahkeme kararıyla bina dışarısına çıkarılmasını talep etti. Dilekçede, çevredekilerin apartmanı "kedili apartman'' olarak nitelendirdiği, pis koku nedeniyle binadaki kiracıların taşındıkları, bu sebeple mal sahiplerinin zarar gördüğü ifade edildi. Kedilerin gürültüsü nedeniyle daire sahibi de, Kabahatler Kanunu uyarınca para cezasına çarptırıldı.