Sınıfta dehşet!

Tarih dersinde sınıfta aynı sırada oturaniki öğrenci kavga etti. Öğrenci, öğretmenin gözü önünde sıra arkadaşını bıçakladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Eylül 2011 Güncelleme 27 Eylül 2011, 00:00
Sınıfta dehşet!

İÇİNDEKİLER

Kırşehir'de 'okulda şiddet' ilk defa sınıfta öğretmenin ders işlediği sırada meydana geldi. Mehmet Akif Ersoy Lisesi'nde dün saat 10.30 sıralarında 10-F sınıfında aynı sırada oturdukları öğrenilen E.S. (16) ile M.F.D. (16) tarih dersinde öğretmenlerinin gözü önünde bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Sözlü başlayan tartışma bir anda bıçaklı kavgaya dönüştü. M.F.D. isimli öğrenci bu sırada ceketinin cebinden çıkardığı ekmek bıçağını sıra arkadaşı olan S.E.'nin göğsüne sapladı. Öğrencilerin şaşkın bakışları arasında bir anda meydana gelen olaydan sonra zanlı öğrenci sınıftan çıkarak kaçtı.

ÖĞRETMEN GÖMLEĞİ
Yaralı öğrenciye ise ilk müdahaleyi sınıfte ders anlatmakta olan tarih öğretmeni yaptı. Öğretmen üzerinden çıkardığı gömleğini ağır yaralanan öğrencinin kanayan yarasına bastırdı. Bu sırada yine öğretmenin ikazı üzerine öğrenciler 112 Acil servisi arayarak ambulans istedi. E.S. ambulansla Ahi Evran Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Acilen ameliyata alınan E.S'nin hayati tehlikesinin devam ettiği ve yaşam savaşı verdiği öğrenildi. Okula gelen emniyet ekipleri çevrede güvenlik tertibatı alırken, kavgada sıra arkadaşını bıçaklayan M.F.D. kısa sürede yakalandı.