Diri diri gömdü

Kendisine yeni sevgili bulan adam, eski sevgilisini 'başka bir erkekle ilişkisi var' diyerek dövdükten sonra kazdığı çukura canlı canlı gömdü. Psikopat zanlı, insafa gelip hastaneye götürünce yakalandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ağustos 2011 Güncelleme 28 Ağustos 2011, 00:00
Diri diri gömdü

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da Ayazağa'daki Hayat Hastanesi'ne tecavüze uğradığı iddiasıyla getirilen bir kadın bulunduğu ihbarı üzerine polis harekete geçti. Müşahadeye alınan kadının Neşe G. olduğu belirlendi. Neşe G., "Sana ne oldu" diyen polislere sayıklayarak "Eşim ve Yasemin" diyebildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada Neşe G.'yi hastaneye getiren ve "Ormanlık alanda bulduk. Herhalde tecavüze uğramış" diyen Alpaslan Ç.(28) ile Yasemin C.(25) gözaltına aldı. Alpaslan Ç.'nin Neşe G.'nin eski sevgilisi Yasemin C.'nin ise yeni sevgilisi olduğu belirlendi.

SEVGİLİ İTİRAF ETTİ
Çapraz sorguya alınan sevgililerden Yasemin C. olayı polise anlattı. Genç kadın, Alpaslan Ç.'nin daha önce birlikte yaşadığı Neşe G.'nin başka bir erkekle ilişkisi olduğundan şüphelendiğini söyledi. Yasemin C.; "Benden Neşe'yi yanına götürmemi, arada çocukları olduğu için uyaracağını söyledi. Ben de Neşe'ye telefon edip bir kişiden alacağım olduğunu birlikte gitmeyi teklif ettim. Kabul etti. Taksiye bindik. Ayazağa'da ormanlık alanın kenarında taksiden inince Alpaslan bizi karşıladı. Zorla sürükleyerek ormanlık alanın içine götürdü. Kazma ve kürekle vurarak dövdü. Neşe kendinden geçince onu daha önceden hazırladığı çukurun içine gömdü. Üzerine toprakla örterken ben 'Kadın ölecek' deyince çukurdan çıkarıp hastaneye götürdük." Mahkemeye çıkarılan Alpaslan Ç.'nin tutuklanırken Yasemin C. ise serbest bırakıldı.


Emrah GÜNEY