Kayıp çocuğu jandarma buldu

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde kaçırıldığı bildirilen 4 yaşındaki çocuk, jandarma ekiplerince oyun oynadığı yerin 1 kilometre uzağında sazlıkların arasında bulundu.

Giriş Tarihi 06 Temmuz 2011, 00:00 Güncelleme 06 Temmuz 2011, 11:24
Kayıp çocuğu jandarma buldu

İÇİNDEKİLER

Edinilen bilgiye göre, Beypazarı'nın Çantırlı köyünde yaşayan İ.D. dün akşam saatlerinde Beypazarı İlçe Jandarma Komutanlığına gelerek 4 yaşındaki kızı Y.D'nin plakası tespit edilemeyen beyaz renkli bir araçla kaçırıldığını bildirdi.

İhbar üzerine çalışma başlatan Ankara İl Jandarma Komutanlığı ve Beypazarı ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Beypazarı-Ankara yolundaki MOBESE kameralarını inceledi.

İstihbarat ve asayiş ekipleri de çocuğun kaybolduğu bölgede incelemeler yaparak, şüpheli araç ve şahıslara ait bilgi elde etmeye çalıştı.

Beypazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, çocuğun kaybolma ihtimaline karşı arazide arama başlattı. İstihbarat ve asayiş ekiplerinin çocuğun kaçırıldığına dair bir bulguya ulaşamaması ve MOBESE takip merkezinden sonuç alınamaması üzerine çocuğun kaybolduğu bölgedeki aramalara hız verildi.

Aramalarda, çocuğun terlikleri en son oyun oynadığı yerden yaklaşık 300 metre uzaklıkta kaçırıldığı söylenen istikametin tersi yerde bulundu.

Bunun üzerine arama yapılan bölgeyi genişleten ekipler, kayıp Y.D'yi saat 06.00'da oyun oynadığı yerden yaklaşık 1 kilometre uzakta sazlıkların arasında buldu.

Y.D, Beypazarı Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından ailesine teslim edildi.