Büyülü sanş!

Her rüyayı süsleyen Süper Loto, 2 kişiyi güldürdü! Ankaralı talihli sır olurken, Antalya'yı bir şüphe aldı, götürdü! Hoca okudu, biz kazandık' diyen adam, dostunun şanslı kuponla kaçtığını ileri sürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2011 Güncelleme 02 Temmuz 2011, 00:00
Büyülü sanş!

İÇİNDEKİLER

Milyonlarca insanı rüyalara sürükleyen Süper Loto, sonunda talihlilerini buldu. Kimileri üzülüp, kimileri başka baharı beklerken 22 milyon lira, sadece 2 kişinin oldu. Toplam 11 milyon 295 bin 86 lira 5'er kuruş ikramiye kazanan talihlilerinin kuponlarını, Ankara'nın Etimesgut ilçesi ile Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki bayilerden yatırdığı bildirildi. Ankaralı talihliden ses-soluk çıkmazken, Antalya'da ortaya atılan bir iddia, gözleri bu şehre çevirdi. Şanslı kuponun, Muratpaşa'daki Hoby Büfe'den yatırıldığı ortaya çıkınca kuponunu alan büfeye koştu. Kalabalık arasında bulunan bir kişi ise kurye şirketinde çalışan Tuncay Keçelioğlu'ydu. Panik halinde olan Keçelioğlu, önceki akşam arkadaşı Ramazan Yıldırım ile birlikte Hoby Büfe'ye gelerek Süper Loto oynadığını söyledi. Sabah saatlerinde büyük ikramiyenin Antalya'ya çıktığını öğrendiğini belirten Keçelioğlu, hemen telefonla arkadaşını aradığını, ancak ulaşamadığını aktardı.

RÜYASINDA DA GÖRMÜŞ
Kuponun arkadaşında olduğunu belirten Keçelioğlu, iddiaları şöyle sıraladı: Çorumlu'yum. Kuponda da Çorum'un plakası olan '19'u yazmıştım. Diğer numaralar da benim yazdığım numaralara benziyor. Süper Loto'nun bana çıktığını rüyamda görmüştüm. Hatta Antalya'nın Bahtılı Köyü'nde bulunan ünlü bir hocaya büyülü su yaptırdım ve lotoyu oynamadan önce o suyu içtim. Talihli biz olabiliriz'' dedi. Şimdi ne yapacağını bilemeyen Keçelioğlu, arkadaşının kendisini aramasını istedi.

BÜYÜK İKRAMİYE ÇOK 'POPÜLER'
Ankaralı talihlinin kuponunu yatırdığı bayii ise Etimesgut'taki Popüler Kuruyemiş çıktı. 8 ay önce Sayısal Loto'nun büyük ikramiyesinin kuponunun da Popüler Kuruyemiş'ten yatırıldığını söyleyen dükkan sahibi Rıfat Kozan, "Bayiim çok şanslı" dedi. Öte yandan Antalya Muratpaşa'ya da daha önce büyük ikramiye çıkmıştı.

MARKETİ KAPATIP GİTTİLER
Arkadaşı Ramazan Yıldırım'ın sürekli gittiği markete de giden Tuncay Keçelioğlu, marketin sabah açıldığını ama daha sonra kapandığını öğrenince daha da şaşırdı!