Gelinlik hayali batağa düşürdü

Evlenme vaadiyle kandırılan 15 yaşındaki G. Y. batağa düşürüldü. Talihsiz kız 7 kişi tarafından bir ay boyunca erkeklere pazarlandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mart 2011 Güncelleme 29 Mart 2011, 17:44
Gelinlik hayali batağa düşürdü

İÇİNDEKİLER

Adana'da bir ayı aşkın süredir kayıp olan 15 yaşındaki genç kız, zorla sürüklendiği fuhuş batağından kurtarıldı. Bir süredir psikolojik tedavi gören 15 yaşındaki G.Y., evlenme vaadinde bulunan 17 yaşındaki A.T. tarafından kaçırıldı. A.T., cinsel ilişkiye girdiği G.Y.'yi Nurhan B. (30) ile Ömer B. (42) çiftinin evine götürdü. Burada zorla alıkonulan G.Y., evli çift tarafından bir ay boyunca başka erkeklerle ilişkiye zorlandı.

Evli çift şehir dışına çıkarken G.Y.'yi, H.K. adlı yakınına emanet etti. H.K., kızın küçük olduğunu görünce kaçırılmış olabileceği ihtimaliyle karakola başvurdu. Bunun üzerine ekipler , 3'ü yaşı küçük 7 kişiyi yakaladı. Zanlılar, "Çocuğun nitelikli cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlarından adliyeye sevk edildi.
Ömer B., eşi Nurhan B. ile birlikte emniyetten çıkarılırken çekim yapan basın mensuplarına küfrederek saldırdı. Zanlılardan Nurhan B. hariç 6 kişi mahkemece tutuklandı.