N'olur ölme

Antalya'da falezlerden intihar girişiminde bulunan genç anne, yoğun bakımda... Hastaneye koşan 9 yaşındaki kızı, 'N'olur beni bırakma. Sensiz yaşayamam' diye haykırdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Şubat 2011 Güncelleme 26 Şubat 2011, 00:00
N’olur ölme

İÇİNDEKİLER

FALEZLERDE yine intihar girişimi... Dün 16.30 sıralarında arkadaşları ile birlikte Antalya Atatürk Parkı'na giden Vildan Konuk, bir süre kafeteryada oturdu. Bir şeyler içtikten sonra falez kayalıklarına tırmanan Konuk, 30 metre yükseklikten kendini denize bıraktı. Gelişmelerin ardından olay yerine gelen Deniz Polisi, bir çocuk annesi Vildan Konuk'u, Zodyak bota bindirerek Kaleiçi Yat Limanı'na çıkardı. Yaralı haldeki Konuk, "Beni uyutun, yaşamak istemiyorum" diyerek ağladı.

BEYNİNDE HASAR VAR
Arkadaşı ise "Kızın Yaprak ne olacak" diyerek telkinde bulundu. Genç kadın, ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan genç annenin yanına koşan 9 yaşındaki kızı Yaprak, "Sensiz yaşayamam. Beni bırakıp gitme" diye gözyaşı döktü. Doktorlar, Konuk'un beyninde hasar olduğunu ve durumunun ciddiyetini koruduğunu açıkladı.

GENÇ ANNE 30 METREDEN ÖLÜME ATLADI
Vildan Konuk'un bir süredir kimselere anlatmadığı problemleri olduğu belirtiliyor. Falezlerden intihar girişiminde bulunan Konuk'un arkadaşları da, büyük şaşkınlık yaşıyor.


Erdoğan ÖZTÜRK