Bereketsiz

Bereket Şah'ın muhteşem serveti kimseye yaramadı. Milyarlarca dolara önce el konuldu. Sonra tüm mallar vakfa devredildi. 1975 Türkiye ikinci güzeli eski eşi Manolya Onur'un tazminat davalarında ise karşısına Şah'ın ilk eşi Prenses Esra Birgen çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Şubat 2011 Güncelleme 22 Şubat 2011, 01:24
Bereketsiz

İÇİNDEKİLER

Eski Türkiye 2. Güzeli Manolya Onur'un, kızı Nilüfer'in babası Haydarabad Nizamı Bereket Şah'a açtığı tazminat davası arapsaçına döndü. Onur, Şah'ın ilk eşi Esra Birgen'in Nilüfer'in hakkını almasına engel olduğunu iddia etti. Birgen ise Manolya Onur'u çok fazla mal talep etmekle suçladı.

RÜYA GİBİ BAŞLADI
1975 Türkiye İkinci Güzeli Manolya Onur, 1990'da Haydarabad Nizamı Mükerrem Bereket Şah'la evlendi. Rüya gibi başlayan evlilikten Prenses Nilüfer dünyaya geldi. Ancak bu mutluluk fazla sürmedi. Bereket Şah'la Manolya Onur, 4 yıl sonra ayrıldı. Şah, 5 milyon dolar tazminata mahkum oldu. Ancak paranın tamamını ödeyemedi. Bunun üzerine Manolya Onur, hukuk savaşı başlattı. Mali sıkıntılarla boğuşan Bereket Şah, milyar dolarlık mallarının yönetimini ilk eşi Esra Birgen'e devretti. Manolya Onur'a Birgen sert cevap verdi: "Manolya, Nilüfer'e DNA testi yaptırmak için bir tutam saçını istediğim iddiasını ortaya attı. Tamamen asılsız. Böyle bir şüphe olsa bile Şah'la kendi arasındaki mevzudur."

EŞİT PAYLAŞILACAK
"Manolya, çok mal istiyor. Şah'ı yıpratmaya çalışıyor. Karaladığı kişi, çocuğunun babası... Amacı Hindistan'daki Çırağan Sarayı'nı almak. Fakat saray vakfın üzerinde. Şah'ın çocuklarına eşit olarak pay edilecek. Manolya boşanınca 3 sene boyunca aylık 2 bin 500 dolar verdim. O, Hindistan'da aleyhimize davalar açtı."