Tat'lı hayat

NE popçular, ne topçular... Türkiye'de en çok kazanan meslek gruplarından birisi de aşçılar... Anadolu Üniversitesi (AÜ) Aşçılık Bölümü Öğretim Görevlisi Dilek Ünlü'nün açıklamasına göre turizmin gelişmesiyle otel ve restoran sayısı artıyor. Dolayısıyla da fazlasıyla aşçıya ihtiyaç duyuluyor. Yeni mezun bir aşçı bin 500 liraya işe alınırken, 2 yıl sonra 5 bin lira maaş alabiliyor. Türkiye'de şu an 40-50 bin lira alan aşçılar da bulunuyor. Hatta Avrupa'daki birçok ülke de, Türk aşçıları transfer etmek için birbiriyle yarışıyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.