Dest-i gasp

TV programında tanıştığı çok sayıda kadını evlilik vaadiyle kandırıp soyan hırsız yakalandı. Yeni bir hayat umuduyla evini satan G.İ'ye 43 bin lirası iade edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Şubat 2011 Güncelleme 15 Şubat 2011, 00:00
Dest-i gasp

İÇİNDEKİLER

İzdivaç programlarında tanıştığı kadınları evlenme vaadiyle kandırıp paralarını çalan hırsız son işinde yakayı ele verdi. 35 yaşındaki hırsızın bu yolla 5 kadının parasını çaldığı ortaya çıktı.
Y.D, bir TV kanalında yayınlanan izdivaç programında gördüğü iki çocuk annesi G.İ. (28) ile tanıştı.
Genç kadının oturduğu Kocaeli'ye giderek "Evlenip Manavgat'a yerleşelim" teklifinde bulundu.

İKİ ÇOCUKLA PEŞİNE DÜŞTÜ
İki çocuğunu babasız büyütmektense doğup büyüdüğü yerleri terk etmeyi tercih eden G.İ, teklifi kabul etti. Kocaeli'deki evini 55 bin liraya satıp, 8-9 yaşlarındaki iki çocuğuyla yeni bir hayat kurmak üzere otobüse binerek Antalya'ya hareket etti.

UÇURUM KIYISI
Genç kadını 'yakınlarım' diye tanıttığı suç ortaklarının evinde bir gün misafir eden Y.D, çocuklarla birlikte kiralık bir araca bindirip Manavgat'a doğru yola çıktı. Bir uçurumun kıyısına geldiklerinde ise 'içim bunalıyor' deyip herkesi aşağıya indirdi. G.İ'nin paralarını alarak kaçtı. Uçurumun kıyısında iki çocuğuyla kalan G.İ, çevredeki köylülerin yardımıyla jandarmaya ulaştı. Üç günlük bir araştırma sonucu Y.D ile suç ortakları gizlendikleri evde ele geçirildi. Evlilik simsarı tutuklanarak hapse atıldı.
Çaldığı paradan kalan 43 bin lira da G.İ'ye iade edildi.