Sen daha bebeksin ölemezsin

Anne, 2 kızını okula götürmek için evden ayrıldı. Yalnız kalan Mehmet ve Muhammet çakmakla oynarken yangın çıkardı. Korkarak banyoya saklanan çocuklar feci şekilde can verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ocak 2011 Güncelleme 18 Ocak 2011, 16:45
Sen daha bebeksin ölemezsin

İÇİNDEKİLER

Kahramanmaraş'ta yaşayan 34 yaşındaki Zehra Zencirci dün öğle saatlerinde çocukları Fatmanur (11) ve Meyrasu'yu (9) evlerinin yakınında bulunan Karamanlı İlköğretim Okulu'na götürdü. Genç kadın 1.5 yaşındaki Mehmet ile 3 yaşındaki Muhammet'i ise evde tek başlarına bıraktı. Bu arada evde çakmakla oynayan çocuklar yangın çıkardı. Olay yerine giden itfaiye ekipleri, banyoda iki kardeşi baygın halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede minik Mehmet'in öldüğü belirlendi. Durumu ağır olan Muhammet ise kaldırıldığı hastanede can verdi. Bir süre sonra geri dönen anne, evden yükselen dumanları ve kapının önündeki kalabalığı gördü.

Sinir krizi geçiren anne, pencereyi yumruklarken eli kesildi. "Çocuklarımı kurtarın, onlar içeride" diye feryat eden Zehra Zencirci, 1.5 yaşındaki oğlunun öldüğünü öğrenince "Sen daha bebeksin, ölemezsin" diyerek gözyaşı döktü. Baygınlık geçiren genç kadın sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Uzun zamandır işsiz olduğu ve dün aşçı olarak işe başladığı öğrenilen baba Ahmet Zencirci, olayı öğrenince sinir krizi geçirdi.