Venezuela'dan transfer

Aksaray polisi, bir diskoteği 'Noel geliyor' şifresiyle bastı. Gözaltına alınan 50 kişiden 2'si Venezuelalı transseksüel çıktı. Zanlılar 'Turistiz' diyince serbest kaldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Aralık 2010 Güncelleme 22 Aralık 2010, 04:43
Venezuela’dan transfer

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da yapılan fuhuş baskınına, güzel kızlarıyla ünlü ülkelerin başında gelen "Venezuela" damga vurdu. Gözaltına alınan 50 kişiden 2'si, Venezuelalı transseksüel çıktı. Aksaray'da bir diskotekte fuhuş yapıldığı ihbarını alan ekipler, hemen operasyon düğmesine bastı. 2 dedektif müşteri gibi söz konusu adrese gitti ve 2 kadınla 200 liraya fuhuş pazarlığı yaptı. Dedektifler daha sonra dışarda bekleyen ekipleri arayarak, "Noel geliyor, hazırlıklar tamam, tek eksik sizsiniz" şifresiyle operasyonun startını verdi. Mekanı basan ekipler, çoğu yabancı uyruklu 40 kadın ile işletmeci 10 kişiyi gözaltına aldı.
Zanlılardan 2'sinin Venezuelalı transseksüel olduğu belirlendi.

EŞLERİNİ HATIRLAMADILAR!
Transseksüellerden Jose Manuel Rondon Hernandez ile Orlando Del Valle Vindes Ramos verdikleri ifadede, "yaklaşık 10 bin kilometre uzaktaki Venezüela'dan geldiklerini" söyledi. "Kadınlardan eksiğimiz yok, fazlamız var" diyen transseksüeller, "Biz turistiz. Fuhuşla ilgimiz yok" diyince serbest bırakıldı. Bu arada, yabancı uyruklu kadınların çoğunun "formalite evlilik yoluyla" Türk vatandaşlığına geçtiği saptandı. Bu kadınların İstanbul, Mardin, Malatya, Sivas, Samsun, Antalya ve Edirne'de nüfusa kayıtlı oldukları tespit edildi. Zanlıların nüfusa kayıtlı oldukları illeri bilmedikleri öğrenildi. Formalite evlilikleri gözler önüne seren bu tabloda, kadınların Türk eşlerinin isimlerini bile hatırlamadığı kaydedildi.