İbretlik dram

Müzik kanalındaki mesaja cevap yazdı, hayatı mahvoldu. Zengin koca bulmak umuduyla evden kaçan genç kadın fuhuş batağına düşürüldü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ekim 2010 Güncelleme 30 Ekim 2010, 02:37
İbretlik dram

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da annesiyle birlikte yaşarken, bir müzik kanalındaki alt yazıdan arkadaş olduğu Adanalı gencin yanına kaçan kadına zorla fuhuş yaptırdığı ve işkence yaptıkları ileri sürülen 1'i kadın 5 kişi gözaltına alındı.

İstanbullu kadın ise yaşadıklarını gözyaşı içinde anlatarak, "Ben evden özgür yaşamak, farklı kişi ve mekanlar görmek, zengin olmak için kaçtım ama fuhuşa sürüklendim. Genç kızlar annesinin sözünü dinlesin" dedi. Babasını yıllar önce kaybettiği ve yaptığı iki evlilik de sona erdiği için 2 çocuğuyla birlikte annesi N.A. (51) ile birlikte yaşayan 27 yaşındaki F.A. bir televizyon kanalında 'Adanalı T.' isimli birisiyle tanıştı. Evini terk edip Adana'ya giden F.A. bir süre sonra T. tarafından terk edildi. Yalnız kalan F.A., tanıştığı Ş. Ş. (39) tarafından zorla fuhuş yaptırıldı. İşkence de gören talihsiz kadın baklava almak bahanesiyle çıktığı evden polise sığınarak kurtuldu. Anne N.A., 3.5 aydır aradığı kızına emniyette kavuştu.