Kemalist rejimi yıkacağız

NTV'de 'Yazı İşleri' adlı programı yapan Ruşen Çakır ve Mirgün Cabas, 28 Şubat'ın provakasyon ismi olarak bilinen Aczimendi lideri Müslüm Gündüz'ü ekrana çıkartarak şov yaptırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ekim 2010 Güncelleme 27 Ekim 2010, 13:02
Kemalist rejimi yıkacağız

İÇİNDEKİLER

'Elit konuklara alışkın olan' NTV izleyicileri, dün gece karşılarında sakallı ve poşulu Gündüz'ü görünce şoka girdi. Çakır'ın "28 Şubat'ı açıklayacağım" diyen Gündüz'e çanak sorular sorması büyük tepkiye yol açtı.

1986 yılında Nokta dergisinde muhabirlik yapan Ruşen Çakır, o dönemde çok büyük ses getiren YÖK Başkanı İhsan Doğramacı'nın yer aldığı kapakta vücudunu kullanmıştı.

Doğramacı'nın başı fotoshop ile yerleştirilirken, vücut ise Çakır'a aitti. 1996 yılında 24 yaşındaki Fadime Şahin'le bir evde basıldığı görüntüleriyle gündeme bomba gibi düşen Müslüm Gündüz, canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı.

İŞTE O SÖZLER
Ben rejime karşıyım, Kemalist rejimin sonu gelmiştir. Ben o rejimi yıkmak istiyorum. Rejim bizi aldı yere vurdu. Fadime Şahin benim nikahlı eşimdi. Laik sistem benim dini nikahlı eşimi nasıl sorgular. Laiklere göre bunlar gayet normal şeyler.