Dicle öğretmenin cesedi karaya vurdu

Bir haftadır aranan öğretim görevlisinin cesedi denizden çıktı Genç kadının yüzü ve vücudu ise tanınmayacak hale gelmişti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ekim 2009 Güncelleme 13 Ekim 2009, 00:52

İÇİNDEKİLER

Boğaziçi Köprüsü üzerinde bir hafta önce aracı bulunan ve arkasından "Çok acı var dayanamıyorum" notu bırakarak köprüden atladığı tahmin edilen Sabancı Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Dicle Koğacıoğlu'nun cesedi bir hafta sonra Ortaköy açıklarında bulundu. Balıkçılar, dün sabah saat 08.00 sıralarında su yüzeyinde bir kadın cesedi fark edince hemen polise haber verdi. Polisin bilgilendirdiği sahil güvenlik ekipleri, Ortaköy açıklarında cesedin bulunduğu bölgeye gitti.

Kıyafetlerinden tanıdılar

Ortaköy İskele Meydanı'na çıkartılan Dicle Koğacıoğlu'nun cesedi savcı incelemesi için bir süre bekletildi. Bir haftadır denizde kalan Koğacıoğlu'nun cesedinin balıklar tarafından tahrip edildiği ve yüzünün neredeyse tanınmaz hale geldiği, kimliğinin ise üzerinde kaybolduğu zaman giydiği kıyafetlerden teşhis edildiği öğrenildi. Koğacıoğlu'nun cesedi, incelemenin ardından otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.