Komşunun acı gazabı

Komşusunun karısına göz diken adam, 2 çocuklu kadını kaçırdı. Annesinin hasta olduğu yalanı ile geri dönen ikili, kadının kocasına yakalanınca olanlar oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2009 Güncelleme 08 Ekim 2009, 00:48

İÇİNDEKİLER

Adana'da komşusunun karısını kaçıran adam dövülerek öldürülmek istendi. Kozan'da çiftçilik yapan 2 çocuk babası Hüseyin Bolatlı, komşusu Hüseyin Y.'nin eşi Hatice Y.'yi (37) 61 gün önce Afyon'a kaçırdı. Ölüm tehdidiyle alıkonulan Hatice Y., Bolatlı'ya, telefonla görüştüğü annesi Asiye Çiçek'in çok hasta ve ölmek üzere olduğunu, Adana'ya gitmek istediğini söyledi.

'ANNEM HASTA' DEDİ
Bunun üzerine Bolatlı ile Yıldız Adana'da Asiye Çiçek'in evine gitti. Bu sırada eşinin Adana'da olduğunu öğrenen Hüseyin Y., akrabası Serkan Erdal'ı da yanına alarak kayınvalidesinin evine gitti. Eşini, Hüseyin Bolatlı ile birlikte gören Hüseyin Y., çılgına döndü.

DÖVEREK BAYILTTI
Öfkeli koca, Serkan Erdal ile birlikte, Bolatlı'yı bayıltana kadar dövdü. Ağır yaralanan komşusunun boynuna ip bağlayıp sürükleyerek ikinci kattan indiren Hüseyin Y. ve Serkan Erdal, otomobile koydukları yaralı adamı bir tarlaya götürüp tekrar öldüresiye dövdü. Bolatlı'yı tekrar otomobilin arka koltuğuna yatıran Hüseyin Y. ve Erdal, tekrar otomobille şehre döndü. Evde bırakılan Hatice Y.'nin haber vermesi üzerine polis, otomobili kent girişinde durdurdu. 2 zanlı yakalanırken Hüseyin Bolatlı, hastanede tedavi altına alındı. 2 zanlı yakalandı.