Müdür damdan düştü

Adana'da lise müdürlüğü yapan Oktay Girgin (54), çalıştığı okulun damında onlarca tavşan besledi Binanın bitişiğindeki ağaçtan yaprak koparıp hayvanları beslemeye çalışan adam aşağı düşüp öldü!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ağustos 2009 Güncelleme 19 Ağustos 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Müdürün tavşan hobisi canından etti. Adana'da Seyhan Rotary Anadolu Lisesi hizmetlisi Hüseyin Doğru'nun 7 yaşındaki kızı Nisanur, bahçede gezdiği sırada, okul müdürü Oktay Girgin'in (54) cesediyle karşılaştı.

DAMA MERDİVEN

Olay yerine gelen polis, Müdür Girgin'in 3 katlı okulun çatısından düşerek hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan ilk araştırmada, olayın intihar değil kaza olduğu tespit edildi. Girgin'in, okulun çatısında tavşan beslediği, dama kadar ulaşan bir ağaçtan yaprak kopararak tavşanlara verdiği öğrenildi. Okulun damında ağaca ulaşmak için bir merdivenin bulunduğu, Girgin'in merdiveni kullanarak tavşanlara taze yaprak koparmak istediği sırada düştüğü ortaya çıktı. Şeker hastası olan Girgin'in ekonomik sıkıntıları da olduğu, daha önce maaşına haciz geldiği belirlendi. Üç çocuk sahibi Girgin'in ölümünün duyulmasının ardından olay yerine gelen eşi Meryem Girgin gözyaşlarını tutamadı. İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, olaydan büyük üzüntü duyduğunu söyledi.