Doktorlar yapamadı veteriner yaptı

27 yıl önce apandisit ameliyatı olan bir adamın kasığında yüzük unutuldu... Ağrı nedeniyle yıllarca doktor doktor gezdi ama kimse acısını dindiremedi. Yakın arkadaşı olan veteriner, yüzüğü metal dedektörle buldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Temmuz 2009 Güncelleme 17 Temmuz 2009, 00:28

İÇİNDEKİLER

Muğla'da iki çocuk babası, 51 yaşındaki Mustafa Türkmen'in başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. Mustafa Türkmen, 1982 yılında Fethiye Devlet Hastanesi'nde apandisit ameliyatı oldu. Yıllarca bir sorun yaşamayan Türkmen, 2002'de kasığındaki şiddetli ağrı nedeniyle hastaneye gitti. Röntgeni çekilen Türkmen'e böbreğinde taş olduğu söylendi. Ağrıları daha da artınca 2008'de İzmir'de hastaneye giden yaşlı adama aynı teşhis kondu. Kullandığı ilaçların hiçbir faydasını görmeyen Mustafa Türkmen, durumunu veteriner arkadaşına anlattı. Arkadaşı da, "Belki ameliyatta makas unutulmuştur. Dedektörle bakılım" dedi.

'HESABINI KİM VERECEK'
Türkmen, dedektörle kontrol edildi ve kasıklarına gelindiği zaman alet sinyal vermeye başladı. Bunun üzerine Türkmen, hastaneye gitti. Doktorlar bu kez de böbreklerinde taş olmadığını, doktorun yüzüğünü düşürmüş olabileceğini söyledi. Yaşadıklarına inanamayan Türkmen, "Çektiğim acıların hesabını kim verecek" dedi.