Dolar yükselten düğün!

İşadamı Vecdi Acaban'ın oğlunun düğününde dolarlar havaya saçıldı. Oteldeki görevliler topladıkları dolarları para atmak isteyen davetlilere TL karşılığı sattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Temmuz 2009 Güncelleme 06 Temmuz 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Tahtakale'deki sokak borsasının tahtını, Mersin'deki bir düğünün borsası sarstı! Ekonomik krizden çok uzaklarda yaşanan düğün töreni, Diyarbakırlı işadamı Vecdi Acaban'ın oğlu Hecer Acaban ile Ayşe Sabuncu'ya aitti. Aşiret düğünlerinin aksine fazla kalabalık olmayan gecenin konukları yaklaşık 500 kişiydi. Fakat bu seçilmiş grup, binlerce davetliye taş çıkarttı! Pasta kesmek, dans etmek hatta belki de arada bir kafa dinlemek için yerinden kalkan çift, her seferinde dolar yağmuruna tutuldu.

METREYLE ALTIN TAKI
Otel görevlileri dolarları toplamakta güçlük çekerken ortaya ilginç bir borsa da çıktı. Çünkü yanında dolarla gelmeyen bazı misafirler, otel görevlilerinin topladığı paraları TL karşılığı satın alarak tekrar tekrar çiftin başından aşağı döktü! Düğün yapılan alanın semaları bir an olsun "dolarsız" kalmazken gecede sahne alan İzzet Yıldızhan da bu cömertlikten nasibini aldı. Bu arada metrelerce uzunluktaki altın kolyenin yanı sıra onlarca altın bilezik takılan gelin Ayşe Sabuncu ayakta durmakta zorlandı.