Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde yaşayan, büro yönetimi ve yöneticiliği asistanlığı bölümü mezunu Fatma Mutlu (27), pandemi döneminde düzensiz ve sağlıksız beslenme nedeniyle hızla kilo aldı
Aşırı kilosu nedeniyle iş bulmakta da zorlanan Mutlu, zayıflamaya karar verip diyetisyene giderek spora başladı.
Zamanla zayıfladıkça kilo odaklı sağlık sorunlarından da kurtulan Mutlu, spor ve diyet programıyla 4 ay gibi kısa sürede 31 kilo verip, 86 kilodan 55 kiloya düştü.
Bu süreçte satış asistanı olarak çalışmaya başlayan Mutlu, "Mutluyum, özgüvenim tamamen yerinde. Kilo vermek isteyen kişiler kendine inanmalı. Gerçekten hayatım değişti." dedi.
Kilo verdikten sonra ilk iş başvurusunun kabul edildiğini belirten Fatma Mutlu, şu açıklamalarda bulundu: