Kadıköy Bağdat Caddesi'nde meydana gelen olay, bu sabah işyerinin açılmasıyla fark edildi. Pazar günü kapalı olan merkezde sabah gelen çalışanlar camdaki kurşun izlerini fark etti. İhbar üzerine çok sayıda ekip gönderildi. İş yerine 3 kurşun isabet ettiği belirtildi.
Olayla ilgili Ece Ronay, müşteki olarak ifadesi alındı. Emniyette 2 sayfalık ifade veren Ece Ronay, boşandığı eski eşi tarafından kendisi hakkında iftiralar atıldığını belirterek "Benim için kara para aklıyor gibi iddialarda bulunarak beni hedef gösteriyor. Benim öyle bir para aklama gibi bir olayım asla yok."
"Benim her şeyim yasal. Benim kimseyle de sorunum yok. Kimlerin ateş açtığını bilmiyorum. İş yerimi kim kurşunlatmışsa onlardan şikayetçiyim" dedi.
ORGANİZE ŞUBE SORUŞTURMAYI SÜRDÜRÜYOR
Ece Ronay'ın ifadesinin ardından soruşturma Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri devraldı.
Sabah'ta yer alan habere göre; Olayın tam saat kaçta gerçekleştiği yönde çalışmalar yapılmaya başlandı. Güvenlik kamera görüntüleri incelemeye alındı.