Müge Anlı Mahir Ünlütaşkıran olayı nedir? Çocuklar kardeşinden mi? Eşinden şoke eden sözler: İnat olsun diye beraber oldum
17 yıl önce, 27 yaşındayken ortadan kaybolan Mahir Ünlütaşkıran'ın halası Kevser ve kuzeni Mehmet, Müge Anlı'nın kapısını çaldı. Mahir'in bir cinayete kurban gitmiş olabileceğini söyleyen ikili, genç adam kaybolduğunda 8 aylık hamile olan eşi Çiğdem'in şüpheli davranışlarına işaret etti. Çiğdem'in Mahir'in kardeşi Umut'tan bir çocuğu olduğu ortaya çıktı. Bugün yayına bağlanan Çiğdem, Umut ve Mahir'in annesinin söyledikleri programa damga vurdu. Çiğdem, inat olsun diye Umut ile ilişki yaşadığını itiraf etti. Öte yandan Mahir'in babasının ölümünün de şaibeli olduğu öne sürüldü.

17 yıl önce, henüz 27 yaşındayken gizemli bir şekilde ortadan kaybolan Mahir Ünlütaşkıran'dan uzun süredir haber alınamadı. Mahir ile ilgili yıllardır kayıp ihbarında bulunmaması ailenin karanlık bir gizemi sakladığını düşündürttü.

Mahir'in izini sürmek ve olayın perde arkasını aralamak için halası Kevser ve kuzeni Mehmet, Müge Anlı ile Tatlı Sert programının stüdyosuna gelerek yardım talebinde bulundu. Aile üyelerinin ifadelerine göre, Mahir'in kayboluşu sıradan bir kayıp vakasından çok daha fazlasıydı. İlk etapta genç adamın kendi isteğiyle ortadan kaybolduğu düşünülse de, zaman içinde ortaya çıkan iddialar ve çelişkili ifadeler olayın bir cinayet olabileceğini gündeme getirdi. Mahir'in en son görüldüğü dönemde eşi Çiğdem'in 8 aylık hamile olduğu bilinirken, olayın şüpheli isimleri arasında Çiğdem ve Mahir'in erkek kardeşi Umut'un adı geçmeye başladı.

YASAK İLİŞKİ İDDİASI
Aile yakınları, Mahir'in kayboluşunun ardında yasak bir ilişki yattığını söyledi. Genç adamın bu ilişkiyi öğrendiğini ve yaşanan büyük bir tartışmanın ardından ortadan kaybolduğunu iddia edildi.

ÇOCUK KARDEŞİNDEN ÇIKTI
Çiğdem'in, Mahir ile resmi nikahının devam ettiği ortaya çıktı. Çiğdem'in Mahir'in kardeşi Umut Ünlütaşkıran ile yaşadığı birliktelikten 1 çocuğu olduğu, 'Umutcan' isimli çocuğun Mahir'in üzerine kayıtlı olduğu bilgisine ulaşıldı.

"TABUT KAN DOLUYDU"
Mahir'in ailesi, kan donduran olayda başka bir cinayet daha olduğunu söyledi. Kevser Hanım, "Kardeşi ile eşinin ihanetini babası da gördü, şüpheli şekilde öldü. Kalp krizi olduğu söylendi ama onun ölümü de şüpheliydi. Kafasının arkasında delik vardı. Tabut kan doldu. Herkes gördü. Ölümü şüpheliydi. Otopsi yapılmasın diye aceleyle defnedildi" ifadelerini kullandı.