Başrollerini İbrahim Çelikkol ile Hilal Altınbilek'in üstlendiği, atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 114. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nefes kesen fragmana "Bir mermilik canı var herifin!" sözleri damga vurdu.
BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 113. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Sosyal medyanın en çok konuşanları arasında yer alan 'Bir Zamanlar Çukurova'nın 113'üncü bölümü #KarmaşıkDuygular etiketiyle gündem oldu.
DEMİR'İN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ SIRLAR AÇIĞA ÇIKTI
Demir'in cesedinin bulunduğunu öğrenen Züleyha fenalaştı. Savcı, cinayetin baskın günü gerçekleştiğini düşünürken, Yamanlar'ın bir düşmanının olduğu da kanıtlanmış oldu.
Züleyha'nın korkularını Lütfiye yatıştırırken, cinayeti Abdülkadir'in işlediğini düşünen Hakan onu bulup hesap sordu. Abdülkadir, tüm suçu Bedir'in üstüne yıkarak Hakan'ın gazabından kurtulmayı başardı.
FİKRET VE BETÜL, HAKAN GÜMÜŞOĞLU'NUN PEŞİNE DÜŞTÜ
Züleyha, şirkette olanları Fikret'e anlattığı için Betül'e olan güvenini yitirmişken, Betül, öğrendiği yeni bir bilgiyle yine soluğu Fikret'in yanında aldı.