Nurcan ve Kiraz Hanım, Konya Ilgın'da 8 Ocak'ta başından vurulup yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Sıdıka Çelik'in katilini arıyor. Konya'da eşi ve onun ailesiyle birlikte yaşayan 24 yaşındaki kadın, 7 ay boyunca tedavi gördüğü hastanede 2 Temmuz'da yaşamını yitirdi. Anne Nurcan Hanım kızının hastanede kendisini kocası Ümit'in öldürdüğünü söylediğini iddia etti.
"KOCASI İNTİHAR SÜSÜ VERDİ"
Bu nedenle damadından şüphelen anne soluğu Müge Anlı'da aldı. Acılı anne, olayın meydana geldiği tarihte Sıdıka Çelik'in eşi Ümit'in uzaktan akrabası Gamze Akkaş ile bir birlikteliği olduğunu öğrendiğini dile getirdi. Eşinin Sıdıka'ya boşanacağını söylediğini belirten anne Nurcan Hanım, "Sıdıka, Gamze ile Ümit'i bir gün evde basıyor. Evde kavga dövüş oluyor. O gün kızım başından vuruluyor. Kocası olaya intihar süsü veriyor. Ümit bir süre tutuklu kaldıktan sonra delil yetersizliğinden sebest kaldı" dedi.
Nurcan Hanım, kızının 3 çocuğu olduğunu belirterek, Sıdıka'nın son nefesini vermeden önce Ümit'in kendisini öldürdüğünü söylediğini ifade etti.
Çocuklardan birisinin olayı gördüğü ifade eden Nurcan Hanım, "3,4 ve 6 yaşlarında 3 çocuk annesiz kaldı. 6 yaşındaki torunum her şeyi görmüş. Bana anneanne babam annemi yere yatırdı. Sonra kafasına sıktı dedi. Silah sesnden korkunca çocuklar ağlamışlar. Çocukların ifadesi alınmadı" dedi.
"TOPRAĞIN ALTINDA ÇÜRÜYOR"
Ümit'in 7 ay boyunca hastaneye asla uğramadığını söyleyen Nurcan Hanım, "Kızımın ölümüne sebep olan kadın ile pasta yiyorlar. Ben kızımı çok özlüyorum. Hiçbir şey yokmuş gibi zevk sürüyor. Yavrum toprağın altında çürüyor" ifadelerini kullandı.