Müge Anlı Yunus Köroğlu'nun mektubunu okumuştu... 174 gün sonra Müge Anlı ve anne Neriman birbirine sarılıp gözyaşlarına boğuldu

Müge Anlı, Yunus Köroğlu'nun mektubunu okumuştu... 174 gün sonra Yunus Köroğlu bulundu, Müge Anlı ve anne Neriman birbirine sarılıp gözyaşlarına boğuldu. Atv canlı yayınında duygusal anlar yaşandı. "Hiçbir zaman çıkamayacağım bir borç batağına girdim. Bebeğimi kaybettim. Bitcoin belasına bulaştım. Bütün paramı kaybettim." diyen ve sırra kadem basan 24 yaşındaki Yunus Köroğlu bulundu. Müge Anlı ile iletişime geçen bir öğrenci, 34 yaşındaki adamın Edirne'de bir markette olduğunu ifade etti. İşte Müge Anlı'yı gözyaşlarına boğan son dakika haberinin detayları...

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Takvim Logo

Müge Anlı, kayıp Yunus Köroğlu'nun mektubunu okumuştu... 174 gün sonra Müge Anlı ve anne Neriman birbirine sarılıp gözyaşlarına boğuldu.

Takvim Logo

34 yaşındaki Yunus Köroğlu isimli adam bir mektup bırakıp ailesini terk etti. 174 gündür kayıp olan Köroğlu'nu aramak üzere annesi Müge Anlı'ya başvurdu. Müge Anlı, gözü yaşlı kadının oğlunun bıraktığı mektubu canlı yayında okudu. Kayıp olan adam Bitcoin'e tüm parasını yatırdığını ve borçları olduğunu bu yüzden de ortadan kaybolduğunu yazdı.

Takvim Logo

34 yaşındaki Yunus Köroğlu Üsküdar'da yaşarken 174 gündür kayıptı. Muhasebeci olan ve evli olan Yunus Köroğlu ortadan kaybolurken eşine ve annesine bir mektup bıraktı ve sırra kadem bastı.

Takvim Logo

BİTCOİN'DEN DEFALARCA PARA KAYBETTİ

Müge Anlı'nın canlı yayında okuduğu mektupta Yunus Köroğlu çok kötü bir insan olduğunu, eşine sürekli yalan söylediğini, borç batağına düştüğünü yazdı. Bitcoin'de defalarca para kaybeden Köroğlu, kaybına rağmen daha da çok yatırım yaptığını ancak onları da kaybettiğini belirtti.

Takvim Logo

İŞTE YUNUS KÖROĞLU'NUN MEKTUBUNDA YAZANLAR

"Hiçbir zaman çıkamayacağım bir borç batağına girdim. Bebeğimi kaybettim. Bitcoin belasına bulaştım. Bütün paramı kaybettim. Olmayan paramı kaybettim. Eşim Ece'ye bir sürü yalan söylemek zorunda kaldım. Ben çok kötü bir insanım. Benim hayatım koca bir yalan."

Takvim Logo

"KARA TABLOYU YAZACAĞIM NASIL BATAKTA OLDUĞUMU ANLAYACAKSINIZ"

Yusuf Köroğlu mektubunda "Kara tabloyu yazacağım nasıl batakta olduğumu anlayacaksınız" diyerek borçlarını da mektupta yazmış. İki kredi çekmiş toplam 62 bin TL. Kredi kartı 34 bin 200 TL. Bir başkadan iki kredi daha toplamda kredi çekmiş 75 bin. Toplamda ise 240 bin TL borcu varmış. Ailesine de "Boşuna aramakla yorulmayın" demiş.

Takvim Logo

Telefonla bağlanan bir kadın, Yunus Köroğlu'nu Edirne'de bir markette gördüğünü, annesinin üzülmemesini söyledi.

Takvim Logo

Anne Neriman Hanım haberi alınca Müge Anlı'ya sarılarak gözyaşlarına boğuldu.

Takvim Logo

Müge Anlı'da "Sana söylemedim ama kendine bir şey yapmasından korktum. Şu an Edirne'ye uçabilmek istiyorum" dedi.

Takvim Logo

Müge Anlı ekibi ve izleyicisi Yunus Köroğlu'nun yanına gitmek için harekete geçti.