Müge Anlı canlı yayında dün akşam saatlerinde Rize'de kaybolan 4 yaşındaki Selim Yağız Özkan ile 5 yaşındaki Barış Yıldırım'ın arama çalışmalarının sürdüğünü belirtirken, canlı yayında sevindiren haber geldi.
MÜGE ANLI CANLI YAYINDA RİZE'DEKİ ÇOCUKLARIN BULUNMA ANI! İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!
Müge Anlı canlı yayınında Rize'deki arama çalışmalarına canlı bağlantı yapıldı. Canlı yayın sırasında bölgede yaşanan hareketliliğin ardından Türkiye'yi sevindiren haber geldi. Küçük Selim Yağız Özkan ile Barış Yıldırım bulundu. Müge Anlı canlı yayınında o anlar anbean görüntülendi.
Rize'nin Fındıklı ilçesinde dün akşam saatlerinde parkta oynarken kaybolan Selim Yağız Özkan (4) ile Barış Yıldırım'ı (5) arama çalışmaları aralıksız sürüyordu. İlçeye gönderilen takviye arama-kurtarma ekipleri de çalışmalara katılırken, emniyet bünyesinde ise özel ekip oluşturulmuştu. Rize Valisi Kemal Çeber, kayıp çocukların ormanlık alanda sağ salim bulunduklarını açıkladı.
Fındıklı ilçesi Merkez Mahallesi'nde evlerinin önündeki parkta oynayan Selim Yağız Özkan ile Barış Yıldırım, dün saat 17.00 sıralarında gözden kaybolmuştu. Yakınları, çevrede çocukları aradı, bulamayınca da polise haber verdi.
İlçede polis, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD ve AKUT ekipleri ile vatandaşların katılımı ile geniş çaplı arama çalışması başlatıldı. Polis ekipleri, kaybolan çocukların bulunması için park çevresindeki MOBESE ve iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Aramalar devam ederken güzel haberi Rize Valisi verdi.