Fenerbahçe, Alanyaspor ile oynanan ve 3-1 kaybedilen maçın tekrarı için bugün TFF'nin kapısını çalacak. Dün öğlen saatlerinde olağanüstü toplanan yönetim, yayıncı kuruluştan ekrana yansımayan tüm kamera açılarını istedi. Tüm görüntüler tek tek incelendi ve uzmanlardan görüşleri alındı.
Yenen ilk golden önce Alanya'nın kullandığı taç atışında kural hatası olduğuna dair fikir birliği oluştu ve federasyona başvuru kararı alındı.
SÜREÇ NASIL İŞLEYECEK?
Hakem Halis Özkahya ve gözlemci Nedim Göklü maçla ilgili raporunu yazacak.
Raporda 'maç doğru başlatılmadı' görüşü yer alırsa MHK bir rapor hazırlayıp durumu TFF yönetim kuruluna iletecek. TFF, kural hatası olup olmadığı ile ilgili kararını verecek.
Gözlemci raporunda 'maç doğru başlatıldı' derse, F.Bahçe yayıncı kuruluş görüntülerini TFF'ye sunacak.