Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkanlığına yeniden aday olacağını açıkladığı 20 Mayıs'taki basın toplantısında "Bugünden gelecek sezon elimizde yüzde 70 hazır bir kadro var" açıklamasını yapmasına rağmen, takımda bulunan 24 oyuncunun geleceği belirsizliğini koruyor.
Kiradan dönenler, performansları düşük bulananlar, özel yaşantısına dikkat etmeyenler, Sivasspor'la oynanan şampiyonluk maçına asılmadıkları bizzat başkanın ağzından ifade edilenler ve EURO 2020'de yıldızı parlaması umuduyla satışı planlananlar olarak 5 ana başlık altında toplanan 24 futbolcunun büyük çoğunun geleceğine dair kararı sandıktan çıkacak yönetimin vereceği öğrenildi.
KİRALIK GİTTİKLERİ TAKIMLARDAN GERİ DÖNENLER
Berke Özer: Belçika takımı Westerlo'ya iki sezon üst üste kiralanan milli futbolcunun bu yıl kadroda kalıp kalmayacağı şu ana kadar netleşmedi.
Miha Zajc: Sezonu Genoa'da kiralık geçiren ve 31 maçta oynayan Sloven yıldız için İtalyan takımının satın alma opsiyonunu kullanmadığı, oyuncunun yeniden kiralanma veya takımda kalmasının yeni teknik direktörün kararına bağlı olduğu öğrenildi.
Michael Frey: Yapılan uzun kontrat nedeniyle Fenerbahçe'nin başına adeta dert olan Frey geçen yılı Belçika'da bir alt lige düşen Waasland-Beveren'de geçirdi. Yeni sezonda da kiralanma ihtimali yüksek.