Vücuttaki kırmızı kan hücrelerinin azalması vücudun iltihaplara karşı savunmasız hale gelmesine sebep olur. İltihap oluşması birçok nedene bağlı olarak ortaya çıkabilir. Sık görülen nedenler arasında enfeksiyon kapmak, zatürre, lupus, romatizma gibi hastalıklar yer alır. İltihap söktürücü bitkiler günümüzde çoğu uzman tarafından önerilen iltihap kurutucu yöntemler olarak bilinmektedir. İşte vücuttaki iltihabı yok eden besinler…
CEVİZ: Yapılan araştırmalara göre günde 50 gram ceviz yiyen bir kişinin vücudunda iltihap olduğunun göstergesi olan CRP maddesinde azalma meydana geldiği tespit edilmiştir. CRP maddesinin yüksek çıkması kalp hastalıklarına neden olduğu için düzenli olarak ceviz tüketimi ile kalp hastalıklarından da korunmak mümkün. Kullanım için bir su bardağı içine 3 tane ceviz atarak tüm gece bekletin, sabah aç karnına bu suyu için. Cevizli su tüm gün dinç kalmanızda etkili olacaktır.
ÖNCEKİ RESİMLER İÇİN TIKLAYINIZ