
Zeynep Bastık, geçtiğimiz günlerde evinde düşerek omurga kemiklerinden ikisini kırdığını açıklamıştı.

Ünlü şarkıcı, paylaşımında şu ifadelere yer vermişti: "Ben iki gece önce merdivenlerden kayıp düşme sonucu omurga kemiklerimden iki tanesini kırmış bulunuyorum.

Ameliyatlık değilim fakat bir süre korseli şekilde kemikler kaynayana kadar istirahat etmek zorundayım"

Sağlık durumuyla ilgili takipçilerini bilgilendiren Zeynep Bastık, Instagram hesabından başka bir paylaşımda daha bulunarak konserlerini iptal ettiğini açıkladı.

Bastık, iyileşme süreci tamamlanmadığı için Ocak 2023'ün ortasına kadar sahne alamayacağını dolayısıyla 30 Aralık tarihli Çeşme ve 31 Aralık'taki Ankara konserlerini iptal ettiğini duyurdu.











