Seda Üren, bir magazin programında Engin-Dilan Polat çifti hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunmuş ve uzun süre gündem olmuştu.
Ünlü isim, adres karışıklığı nedeniyle yaşadığı sıkıntılı geceyi canlı yayında anlatmıştı.
"Sinirden, stresten uyuyamadım" diyen Üren, şunları söylemişti: "Dilan siteye gelmeden 1 yıl önce 'Aşkım oradan ev aldım, geliyorum' diyerek mesaj atmıştı.
Ben de 'komşun olarak ne ihtiyacın varsa buradayım' demiştim. Ben Dilan'ı çok eski tanıyorum. Doğum fotoğraflarım, 8 aylık hamile fotoğraflarım, çocukların doğum 2 ve 4 yaş fotoğraflarını şu an oturduğu evde çekmişti.
Baskın zamanı giriş çıkışlarda polisler falan oluyordu. Bir keresinde gecenin ikisinde kapı çaldı. Onlar daha üstte bir blokta oturuyorlar. Villaların numaraları var, başında da harfler var. Kargoda falan da karışıyormuş.