Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Engin Polat ve eşi Dilan Polat'ın 'Şampiyonlar Ligi' olarak paylaştığı fotoğrafta yer alan fenomenler hakkında başlatılan soruşturma her geçen gün derinleşmeye devam ediyor.
Soruşturma kapsamında sosyal medya fenomenleri Eylül Öztürk Özkan, Feyzanur Başar, İleyda Topal, İlke Elagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Tolunay Topal, Yasemin Yiğit, Tuğba Demir, Yavuz Selim Korkut'un tüm mal varlıklarına el konulması talep edildi.
Talebi değerlendiren sulh ceza hakimliği şüphelilerin malvarlığı değerlerine el konulmasına karar verdi.
Eylül Öztürk ve eşi Kenan Özkan'ın bir süre önce 5 milyon dolarla ABD'ye gittiği ve oradan peşin parayla 11 adet ev aldıkları iddia edilmişti.
Daha önce de haklarında soruşturma başlatılan Eylül Öztürk: "Evet şu anda bana geldikleri kesinleşti anladığım kadarıyla. Ben buradan bunu anlıyorum. Demek ki soruşturmaya veya incelemeye dahil olduk. Bu beni çok mutlu etti. Demek ki sona yaklaşıyoruz. Hep bir belirsizlik vardı. Ama ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım" ifadelerine yer vermişti.