KASAP ÇIRAKLIĞINDAN DÜNYANIN EN ÜNLÜ TÜRK ŞEFLİĞİNE UZANAN BAŞARI HİKAYESİ...
Instagram'da 50 milyonu aşan takipçisine sabah kahvesini yudumladıktan sonra hiç beklenmedik bir şekilde kapicciiiinoo diye seslenen Nusret Gökçe'nin, İstanbul'un en gözde mekanlarından birinin gelişini haber verdiğini kim bilebilirdi.
Ya da videolarında sık karşılaştığımız wooow nidasıyla kendine ait yeni markasını duyurduğunu nasıl tahmin edilebilirdik.
"HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR"
Nusret Gökçe, Inbusiness dergisinin yeni sayısına kapak oldu. 7 ülkede 32 restoranı olan Nusret Gökçe, başarısının sırrını ve hakkında bilinmeyenleri anlattı.
Yoksul bir aileden gelen ilkokul mezunu bir genç iken dünyanın en ünlü Türk şefi olmak hikayesi insanlığa özellikle de gençlere örnek olacak cinsten.
7 ülkede 32 restorana ulaşan Nusr-et, bundan sonraki son derece iddialı hedefini, "Dünya haritasını önünüze koyun, aklınızdan neresi geçiyorsa orada bir Nusr-Et açıldığında sanki yıllardır orada çalışan bir restoran gibi ilk günden itibaren iş yapacaktır. Bu markamızın gücü. Türkiye'de yatırımlarımızı daha yeni hayata geçirdik. Önümüzdeki dönem dünyada biraz daha büyümeye odaklanacağız." şeklinde anlatıyor.