Şarkıcı Hadise bir televizyon programında kendisi hakkında iddialarda bulunan Seren Serengil'den şikayetçi oldu.
Şikayet üzerine Seren Serengil, Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek Basın Suçları savcısına ifade vermişti. Serengil'in ifadesi yaklaşık 3 saat sürmüştü.
"EBRU GÜNDEŞ VE AVUKATINI ŞAHİT OLARAK GÖSTERDİK"
Savcılıkta ifade işlemlerinin ardından kısa bir açıklama yapan Seren Serengil, şarkıcı Hadise'nin kendisi hakkında şikayetçi olduğu için ifade vermeye geldiğini söylemişti.
Serengil, "Hadise suç duyurusunda bulunmuş. Biz de tanıklarımızın isimlerini verdik" demişti. Basın mensuplarının Hadise'nin ne konuda şikayetçi olduğunu sorması üzerine Seren Serengil, "Reza Zarrab ile yaşadığı yasak aşkla alakalı suç duyurusunda bulunmuş. Biz de Reza beyin eski avukatı, Ebru Gündeş ve avukatını şahit olarak gösterdik" ifadelerini kullanmıştı. Açıklamanın ardından Seren Serengil adliyeden ayrılmıştı.
SEREN'DEN ZEHİR ZEMEBEREK SÖZLER
İfadesinin ertesi günü sunduğu programda açıklamalarda bulunan Seren Serengil nasıl bir yol haritası izleyeceğini, neden Ebru Gündeş'i şahit yazdığını ve merak edilen tüm detayları açıkladı.