Şarkıcı, sunucu ve oyuncu Hülya Avşar, geçtiğimiz hafta yeni şarkısını çıkardı. Klipte Avşar'a, yürüyüş yaparken karşılaştığı ve teklifte bulunduğu bir yazılım şirketinde çalışan Murat Altan eşlik etti.
Klibindeki jönü yolda bulan Avşar, konuyla ilgili şunları söyledi: "Sormayın. Epey bir oyuncu aradık; baktım hep yakışıklı hep yakışıklı gelenler. Bana da açıkçası çok yakışıklı cazip gelmiyor. Yakışıklı erkek çok sevmiyorum.
Yürüyüş yaparken bir baktım karşıdan yakışıklı değil ama karizmatik, tarz. Baktım, baktım, baktım sonra ertesi gün arabayla geçerken yine aynı yerde fakat bu sefer konuşmak istedim. Kalabalık trafik var, dönecek yer bulamıyorum.
Neyse heyecan yaşayıp döndüm. İnanamadı, dalga geçtiğimi zannetti. Sonra 'Ne olacak hatıra olur benim için' dedi. Böyle başladık. Yazılımcı, iki tane çok güzel çocuğa var, eşi var. Çok şeker insanlar. Eşi sorun çıkarmadı herhalde."
Geçtiğimiz günlerde de Yeniköy'de görüntülenen Avşar, yeni şarkısı 'Anlatma'yla alakalı konutu ve "Çok mutluyum, keyifli yani. Şarkımız çok güzel oldu, ben de çok seviyorum şarkımı" dedi.