Kısmetse Olur Tolga Kandemir'in kirli çamaşırları bir bir ortaya döküldü! Önce 1 sonra 2 derken... Ah Tolga vah Tolga büyük ifşa oldu

Bir dönem televizyon ekranlarına damgasını vuran Kısmetse Olur geri döndü. Youtube'da yayın hayatına başlayan Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nde başlar başlamaz kaos ve entrika da başladı. Haliyle gelin ve damat adayları da izleyiciler tarafından merak ediliyor. Onlardan biri de Tolga Kandemir. Yarışmanın ilk tanıtım fragmanı yayınlanır yayınlanmaz herkesçe merak edilen Tolga Kandemir şimdiden Aybüke ile yakıştırıldı bile. Bir yanda bunlar olurken bir yandan da sosyal medyada Tolga hakkında bakın neler oldu neler.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Takvim Logo

Sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur, 5 yıl aradan sonra Kısmetse Olur: Aşkın Gücü ismiyle dönüş yaptı. Yarışmanın daha ilk gününden gelin ve damat adayları dikkat çekti. Özellikle damat adaylarından biri olan Tolga'yla ilgili sosyal medyada ortaya çıkan ifşalar herkesi şaşırttı.

Takvim Logo

Kısmetse Olur 5 yılın ardından Kısmetse Olur: Aşkın Gücü ismiyle izleyiciyle buluştu.

Takvim Logo

YouTube'ta yayın hayatına başlayan programının sunucu koltuğunda da Seda Akgül yerine Öykü Serter oturdu.

Takvim Logo

9 erkek ve 9 kadının bir arada olduğu program daha ilk günden ise birbirinden renkli yarışmacılarıyla da dikkat çekti.

Takvim Logo

Özellikle kadın yarışmacıların estetikli ve photoshoplu halleri sosyal medyada gündem oldu.

Takvim Logo

Adeta kendilerini baştan yaratmış gibilerdi.

Takvim Logo

Kadınlar kadar erkek yarışmacılar da dikkat çekti.

Takvim Logo

Hatta öyle ki yarışmacılar arasında bir isim sosyal medyada eski flörtleri sayesinde gündem bile oldu.

Takvim Logo

Kısmetse Olur evinin favori damat adaylarından biri olan Tolga'nın eskiden flört ettiği kadınlar toplandı ama ne toplanmak.

Takvim Logo

Her şey bir kişinin Tolga'nın kendisinin flörtü olduğunu söylemesiyle başladı.

Takvim Logo

Sonra da gerisi çorap söküğü gibi geldi.

Takvim Logo

Daha sonra bu tweetin altında da Tolga'nın flört ettiği kadınlar bir araya geldi.

Takvim Logo

KISMETSE OLUR TOLGA KİMDİR?

Tolga Kandemir 1998 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüzde 24 yaşında olan Tolga Kandemir aslen İzmitli'dir.

Takvim Logo

"Yanıma yakışacak birini arıyorum. Güvensizlik beni çok sinirlendirir. Kıskançlığa ise gelemem." ifadelerini kullanmıştır.

Takvim Logo

2019 yılında düzenlenen Best Model of Turkey yarışmasında birinci olan Tolga Kandemir sonrasında katıldığı Best Model of the World yarışmasında ise ikinci olmuştur. Stili ile sosyal medyada yoğun övgü almaktadır.

Takvim Logo

Yaşamını İstanbul'da sürdürmektedir. Ayni zamanda lisanslı basketbol oyuncusudur.

Takvim Logo

Instagram'da tolgakandemirrr kullanıcı adıyla paylaşımlarına devam eden Tolga Kandemir'in bu mecrada 55,9 B takipçisi bulunmaktadır.

Takvim Logo
Takvim Logo
Takvim Logo