ATV'nin beğeniyle izlenen programlarından Esra Erol'da bugün yaşananlar adeta akıllara durgunluk verdi.
Esra Erol'da programına başvuran Mehmet Bey, eşi Özlem Hanım'in iş ortağı Metin Uçan ile kaçtığını söyleyerek Esra Erol'dan yardım istedi.
"ZAYIFLAMAYA ÇALIŞINCA ALDATTIĞINI ANLADIM"
Mehmet Bey yaşadıklarını "Ağustos ayında eşimin hareketlerinden şüphelenmeye başladım. 'Ben lazere gideceğim' dedi. 'Tamam' dedim. Evde çocuklara bakıyorum o sırada. Meğer lazer bahaneymiş. Karım zayıflamaya çalışınca beni aldattığını anladım." sözleriyle ifade etti.
Daha sonra Mehmet Bey, iki ailenin birbirlerine git gel yaptığını söyleyerek "Ben inşaatte çalışırken Metin Uçan 'benimle çalış' dedi. Yanında çalışmaya başladım. Sonra bir gün Metin bana 'Eşlerimizin kimsesi yok. Bir gün siz bize bir gün biz size gelelim' dedi.
Kabul ettim bize geldiler. Metin Uçan'ın eşi Halime yanıma geldi. Eşim Özlem'in hareketlerinden şüphelendiğini söyledi. Sonra Özlem'e mesaj atıyor. "Özlem bize gelme." diye." dedi.